SL | EN

informacije: 08 205 4010

Nahajate se tukaj

Novice

22.01.2014 ob 08:49

6. INFORMATIVA

Si pred dilemo, kam se vpisati po srednji šoli? Kam naprej po faksu? Kako najti prvo zaposlitev? Kako se razvijati na delovnem mestu?

 

Po ideje in odgovore na Sejem izobraževanja in poklicev!

Vseslovenski Sejem izobraževanja in poklicev 6. Informativa bo 24. in 25. Januarja 2014, natančno tri tedne pred uradnimi informativnimi dnevi, postregel s številni idejami in odgovori na vprašanja glede vpisov v srednje šole, višje strokovne šole, dodiplomske in podiplomske študije, kje najti priložnosti za delo, kako financirati izobraževanje ipd.

 

KAJ BOSTE OBISKOVALCI LAHKO IZVEDELI?

 

Med skoraj 200 izobraževalnimi programi in institucijami, ki se predstavljajo na sejmu, boste ogromno informacij zase našli ne samo dijaki in študentje, temveč tudi vaši starejši in mlajši bratje, sestre ter starši.

Našli boste vse informacije o dodiplomskih in podiplomskih študijskih programih vseh 4 slovenskih univerz, njihovih članic in drugih visokošolskih in višješolskih zavodov iz Slovenije. Poleg njih boste spoznali tuje izobraževalne institucije –  ameriška srednja šola iz Salzburga American International School Salzburg, vodilna svetovna šola s področja turizma in hotelirstva iz Švice HTMi – Hotel & Tourism Management Sciences, avstrijska univerza uporabnih znanosti Carinthia University of Applied Science, danska poslovna šola International Business Academy Denmark, Univerza v Celovcu, ponudniki jezikovnih tečajev in potovanj v tujino … različne evropske programe izobraževanja in usposabljanja ter možnosti zaposlovanja in opravljanja praks pa bodo predstavili CMEPIUS, Center RS za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja, center za okolje Rec Slovenija in predstavniki EU Careers Slovenia.

 

Pozanimali se boste lahko tudi o štipendijah, možnostih bivanja med študijem, financiranju študija, zaposlovanju, delu v tujini ter o drugih, z izobraževanjem in zaposlovanjem bistveno povezanih, vprašanjih.

 

6. INFORMATIVA PREDSTAVLJA:

 

Vstop na prireditev je prost!

 

Več o sodelujočih ter o programu predavanj, delavnic in okroglih miz si oglejte na:

www.informativa.si.

© 2011 Fakulteta za turizem v Brežicah | Pravno obvestilo | PiškotkiAvtorji: ENKI komunikacije