SL | EN

informacije: 08 205 4010

Nahajate se tukaj

Novice

30.03.2016 ob 10:17

Osvežimo podobo Fakultete za turizem - natečaj za slogan FT

Na Fakulteti za turizem želimo osvežiti našo promocijsko podobo, s katero se kažemo v javnosti in pred bodočimi študenti. In pomlad je ravno pravi čas, da pobrskamo za svežimi in inovativnimi idejami, ki bodo povzele duh naše fakultete.

Vabimo vas, da sodelujete na natečaju za izbor slogana fakultete in prispevate k naši novi preobleki. Natečaj bo potekal do 10. aprila 2016. Svoje predloge lahko sporočite preko facebooka fakultete ali pa jih napišete na mail ft@um.si. K udeležbi vabimo prav vse študente, diplomante in zaposlene, dobrodošli pa bodo tudi predlogi ostalih kreativcev. Izmed zbranih predlogov bo komisija izbrala pet najboljših, katerih avtorji bodo prejeli praktično nagrado.

Pri oblikovanju slogana uporabite svojo domišljijo, izkušnje s fakulteto, vaše občutke in navdih. Seveda pa imate lahko v mislih, da izobražujemo in delujemo na področju turizma, kulturne in naravne dediščine, gastronomije, trajnostnega razvoja, turističnih storitev, vse pa povezuje gostoljubje in dobre prakse.

Uspešno viharjenje možganov in mnogo prikupnih idej!

© 2011 Fakulteta za turizem v Brežicah | Pravno obvestilo | PiškotkiAvtorji: ENKI komunikacije