SL | EN

informacije: 08 205 4010

Nahajate se tukaj

Novice

07.09.2017 ob 01:51

Tekmovanje za turističnega vodnika

Turistična zveza Slovenije razpisuje tekmovanje v turističnem vodenju, namenjeno mladim od 15. do 29. leta. Tako želijo okrepiti motivacijo med mladimi za delo na področju turizma, spodbuditi osebnostno in profesionalno rast mladih na področju turizma in pospešiti pridobivanje neformalnih znanj tudi v luči vodenja/pomlajevanja turističnih društev. Državno tekmovanje v turističnem vodenju na temo KOPER ZA MLADE bo 4. oktobra 2017, v Kopru. Pogoj za sodelovanje na praktičnem delu tekmovanja je izdelava načrta vodenja s krajšim opisom odsekov vodnja po mestu Koper. Načrt vodenja pošljite do 26. septembra 2017, do 12. ure, na petra.pistotnik@turisticna-zveza.si. Kot pripravo na tekovanje se lahko udeležite tudi izobraževalne delavnice, ki bo 22. septembra 2017, ob 14. uri, na Dvorcu Štatenberg.

Najboljšim trem turističnim vodnikom bodo podelili značko Turistični vodnik ter brezplačen tečaj za turističnega vodnika, prejemniku zlate značke pa tudi prvo opravljanje izpita za vodnika z državno licenco.

V sklopu tekmovanja je potekal tudi natečaj za seminarske naloge 2017, kjer je med 29 prejetimi seminarskimi nalogami komisija izbrala 6 najboljših. Ponosni smo na našo magistrsko študentko Heleno Horvat, katere naloga "Doživetje doline zelenega zlata" pod mentorstvom doc. dr. Mitje Gorenaka, je bila izbrana med najboljše.

Več informacij: http://www.turisticna-zveza.si/projekt.php?id=13

© 2011 Fakulteta za turizem v Brežicah | Pravno obvestilo | PiškotkiAvtorji: ENKI komunikacije