SL | EN

informacije: 08 205 4010

Nahajate se tukaj

Obvestila

05.03.2014 ob 08:21

2. letniki - Obvestilo glede strokovne ekskurzije

Obvestilo študentom glede strokovne ekskurzije

 

Število možnih priznanih ur strokovne prakse

Študentom se za delo na projektu organiziranja strokovne ekskurzije po Evropi lahko prizna največ 80 ur dela.  Število priznanih ur je razdeljeno na posamezne faze, ki so med seboj neodvisne. Tako lahko študent za pripravo projekta (prva faza) dobi maksimalno 40 ur, za predstavitev projekta maksimalno 20 ur in za udeležbo na ekskurziji 20 ur.  

                            

FAZA

ŠTEVILO MOŽNIH UR

I – priprava projekta

40

II – predstavitev projekta

20

III – udeležba na ekskurziji

20

 

Predstavitve in podelitev turistka

Predstavitve končnih projektov bodo 9. aprila ob 17. uri v veliki predavalnici Gimnazije Brežice. Vsaka skupina bo imela za predstavitev na voljo natanko 10 minut časa, v katerih  mora zajeti vse predvidene aktivnosti npr. razdelitev promocijskega materiala, video prezentacije, PPT prezentacije, idr.

Projekte bo na predstavitvi ocenjevala komisija Fakultete za turizem in zunanji strokovnjaki s področja turizma. Ocenjevala bo vsebino ekskurzije (predstavite torej ekskurzij kot celoto) in kvaliteto predstavitve.

Na  dogodek bodo vabljeni tudi pomembni gosti s področja turizma na nacionalni ravni.  

 

Oddaja vloge v primeru odpovedi udeležbe (za te, ki niste plačali)

Študenti/ke, ki so odpovedali udeležbo na ekskurziji, morajo do 24. marca 2014 v referat FT oddati pisno vlogo, v kateri utemeljijo izostanek iz strokovne ekskurzije, ki ji morajo priložiti tudi dokazila po lastni presoji. 

Vloge bo pregledala komisija mentorjev strokovne ekskurzije in v primerih, ko vloge ne bodo zadostno utemeljene, pozvala študenta/ko na dodaten razgovor in k dopolnitvi vloge.

Študenti, ki se strokovne ekskurzije ne bodo udeležili, morajo predložiti ustrezno zdravniško opravičilo oziroma svoj izostanek utemeljiti z dokazili po lastni presoji. Predložena dokazila bo obravnavala fakultetna komisija.

Dodatno apeliramo na študente, ki se še niso odločili za udeležbo, da izkoristijo tudi možnost pogovora s prodekanko za sodelovanje z okoljem pred. mag. Leo Colarič Jakše o alternativni obliki izpolnitve obveznosti.

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 Fakulteta za turizem v Brežicah | Pravno obvestilo | PiškotkiAvtorji: ENKI komunikacije