SL | EN

informacije: 08 205 4010

Nahajate se tukaj

Obvestila

17.01.2014 ob 10:33

ANKETNI VPRAŠALNIK

Na FT smo dobili prošnjo Društva mladih v turizmu DMT po distribuciji novice med mlade profesionalce ter študente turizma in turizmu sorodnih ved na vaši izobraževalni instituciji:

V okviru poslovne borze Conventa 2014 izvajamo pilotni projekt CONVENTA JOB FAIR.

S projektom želimo odpreti in razširiti priložnosti, ki jih ponuja poslovna borza Conventa  tako razstavljavcem kot tudi mladim, ki se podajajo na pot sodelovanja v turizmu, predvsem poslovnem turizmu, ki predstavlja izredno dinamično področje z mnogimi izzivi in priložnostmi. Namen projekta je vzpostaviti povezavo med ponudniki turističnih storitev in mladimi iskalci študentskega dela, pripravništva ali zaposlitve v turizmu, in sicer preko podatkovne baze iskalcev dela, ki bo v času poslovne borze Conventa 2014 na razpolago vsem ponudnikom storitev na borzi.

Zainteresirani mladi in študentje morajo, za vpis v podatkovno bazo, izpolniti vprašalnik in se predstaviti v obliki življenjepisa. 

Ker je poslovna borza Conventa mednarodni dogodek, na katerem sodelujejo ponudniki storitev iz celotne JV Evrope, jim priporočamo, da vprašalnik izpolnijo v angleščini. Upoštevali bomo vse vprašalnike, izpolnjene do ponedeljka, 20.1.2014 do 23:59. 

Za več informacij se lahko obrnejo na predstavnike Društva mladih v turizmu DMT preko elektronskega naslova info@dmt-slovenija.si

 

© 2011 Fakulteta za turizem v Brežicah | Pravno obvestilo | PiškotkiAvtorji: ENKI komunikacije