SL | EN

informacije: 08 205 4010

Nahajate se tukaj

Obvestila

06.08.2013 ob 07:41

Postopek e-vpisa v 2. letnik

Kako se vpišete:

Vpis v drugi  letnik ali ponavljanje letnika poteka izključno na način elektronske prijave v AIPS-u, ki bo mogoča od ponedeljka, 19. avgusta 2013 dalje.

Vsa navodila v zvezi z vpisom najdete na AIPS-u.

Ukrepanje v primeru težav pri izpolnjevanju elektronskega vpisnega lista:

V primeru, da izpolnjujete pogoje za vpis ter vam elektronski sistem AIPS kljub temu ne omogoči e-vpisa, se v referatu, v predvidenem terminu za vpis, oglasite osebno.

Vpisna dokumentacija:

Po opravljeni elektronski prijavi, vpisni list natisnite in ga skupaj s prilogami na dan, določen za vpis - (termine javimo konec  avgusta), prinesete v Referat za študentske zadeve (Cesta prvih borcev 36, 8250 Brežice).

Vpisna dokumentacija mora vsebovati:

  • študentsko izkaznico,
  • datiran, lastnoročno podpisan in izpolnjen elektronski vpisni list (neizpolnjenih in nepodpisanih vpisnih listov ne bomo upoštevali),
  • potrdilo o plačilu vpisnih stroškov,
  • kopija odločbe (samo študenti, ki se bodo vpisovali na podlagi odločbe Komisije za študijske zadeve FT UM).

Plačilo vpisnih stroškov:

Stroški vpisa za UN program 2. letnik znašajo 37,71 eur, ki jih poravnate do datuma fizičnega vpisa na fakulteti. Stroški vpisa zajemajo: hologramsko nalepko, prispevek za informacijski sistem UM, ki ga boste uporabljali, delni prispevek za knjižnice in prispevek za kritje stroškov študijskega in strokovnega informiranja študentov ter delno kritje stroškov terenskih vaj.

Stroški vpisa za VS program 2 . letnik znašajo 47,35 eur, ki jih poravnate do datuma fizičnega vpisa na fakulteti. Stroški vpisa zajemajo: hologramsko nalepko, prispevek za informacijski sistem UM, ki ga boste uporabljali, delni prispevek za knjižnice in prispevek za kritje stroškov študijskega in strokovnega informiranja študentov, delno kritje stroškov terenskih vaj ter prispevek študentov, ki bodo opravljali obvezno prakso.

Prosimo Vas, da naveden znesek nakažete na:

Fakulteta za turizem Univerze v Mariboru

Cesta prvih borcev 36

8250 Brežice

TRR: SI56 0110 0600 0035 040

REFERENCA: SI00 121022013

© 2011 Fakulteta za turizem v Brežicah | Pravno obvestilo | PiškotkiAvtorji: ENKI komunikacije