SL | EN

informacije: 08 205 4010

Nahajate se tukaj

Obvestila

11.04.2014 ob 10:52

SISTEMATSKI PREGLEDI-POMEMBNO!

V 1. letniku so predvideni sistematski pregledi v Zdravstvenem domu Brežice.

Določena sta dva termina v aprilu, 22.4. ter 23.4.2014 ob naslednjih urah: 8:00; 9:00; 10:30, ter dva termina v maju sicer 6.5. ter 7.5., tako, da v kolikor vam april ne odgovarja, se lahko prijavite na majska termina!

Pregled se bo izvajal v zdravstvenem domu Brežice- drugo nastropje pri  mag. dr. Renati Lokar Kolbas, dr. med. spec.pediater-alergolog.

Predstavnici  1. letnikov Jožica Vohar ter Petra Grujić bosta izjemoma v naslednjem tednu še zbirali prijave, namreč  vsak študent se sam odloči, kateri termin bo izbral. Izbrani termin se prijavi navedenima študentkama najkasneje do torka, 15.4.2014!

Svetujemo vsem študentom, da se pregleda udeležijo, ker se potrdilo o opravljenem pregledu potrebuje kot pogoj za opravljanje obvezne študijske prakse. V nasprotnem primeru bo naslednje leto pregled plačljiv.

 Predviden je tudi laboratorij, vendar se kljub temu lahko zajtrkuje.

Na pregled je obvezno potrebno prinesti KARTICO ZDRAVSTVENEGA ZAVAROVANJA ter KNJIŽNICO O DOSEDANJIH CEPLJENJIH.

Študent, ki nima  osebnega zdravnika v Zdravstvenem domu Brežice natisniti spodaj priložen obrazec, katerega mora izpolniti osebni zdravnik študenta. Obrazec je obvezna priloga na sistematskem pregledu.

OBRAZEC (pdf)

OBVESTILO ZA ŠTUDENTE IZ HRVAŠKE:

V kolikor zdravstveno zavarovanje ni urejeno v Sloveniji,  mora študent imeti s seboj obrazec MED ZZ (sporazum z državami bivše Jugoslavije), sicer se pregled plača.

© 2011 Fakulteta za turizem v Brežicah | Pravno obvestilo | PiškotkiAvtorji: ENKI komunikacije