SL | EN

informacije: 08 205 4010

Nahajate se tukaj

Obvestila

15.06.2016 ob 09:40

Turistična promocija, 3. UN

Spoštovani,

glede na najnovejše informacije sva bili z doc. dr. Majo Turnšek Hančič obveščeni, da se predmet Turistična promocija naslednje leto ne bo izvajal in bodo morali študenti, ki obveznosti za pristop k izpitu niso opravili, po sklepu Komisije za študijske zadeve FT UM predmet naslednje leto zamenjati z drugim predmetom, ki se bo izvajal kot izbirni predmet v štud. letu 2016/2017. Ker zaradi ne-izvajanja predmeta obveznosti ne bo mogoče opravljati v naslednjem študijskem letu, želiva z doc. dr. Majo Turnšek Hančič vsem, ki imate namen diplomirati do 30. 9. 2016, zagotoviti možnost opravljanja izpitnih obveznosti in s tem tudi pristop k izpitu.

Iz tega razloga za vse tiste, ki imate opravljeno prisotnost na vajah, seminarske naloge pa niste oddali v dogovorjenem roku, bi pa radi predmet letos opravili, izjemoma podaljšujeva rok za oddajo nalog do 27. 6. do 12. ure. To je tudi zadnji rok za vse, ki želite v tem študijskem letu opraviti vaje in pristopiti k izpitu. Naloge oddate v dveh identičnih tiskanih izvodih.

Da bo pošteno do vseh ostalih, ki so svojo nalogo že oddali po navodilih in v dogovorjenem roku, bodo naknadno oddane naloge strožje ocenjevane. V primeru, da bo oddana naloga ocenjena pozitivno, boste lahko pristopili na izpitni rok 8. 7.

Lepo vas pozdravljam, Andreja Trdina

© 2011 Fakulteta za turizem v Brežicah | Pravno obvestilo | PiškotkiAvtorji: ENKI komunikacije